Fericirea are chipul ei! Dinu Maxer şi Magdalena Chihaia au povestit totul despre iubirea lor

Fericirea are chipul ei! Dinu Maxer şi Magdalena Chihaia au povestit totul despre iubirea lor

Iubire mărturisită şi împărtăşită. Cristi Brancu a avut, în prima ediţie din noul sezon Exclusiv VIP de la Prima TV, doi îndrăgostiţi invitaţi în platou. Dinu Maxer şi Magdalena Chihaia i-au povestit totul vedetei Prima TV despre relaţia lor de iubire. ,,Noi ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, şi am făcut cunoştinţă. Eu nu ştiam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescenţa. Eu nu am ştiu că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a mărturisit în Magdalena Chihaia.

Dinu Maxer spune că întâlnirea cu Magdalena a fost pentru el un…şoc. ,,A fost un şoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea că şi caracter. Nu numai că nu fumează, nici nu suportă, este totul un consens care m-a speriat.”

Artistul spune că a simţit fiorii iubirii foarte repede. Ieşit dintr-o căsnicie cu Deea Maxer, el a plăcut-o pe Magdalena imediat. ,,Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineaţa am vorbit în apartamentul ei nou şi nu foarte mobilat, cu ea şi Florin. După aceea s-au întâmplat câteva lucruri şi trebuie să recunosc că eu am intrat pe nepregătite într-o altă relaţie, flacăra dintre noi s-a dat la minim. După ce am ieşit eu din relaţia respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat şi m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat! Eu eram a două oară lovit şi nu am mai fost deschis unei relaţii şi am intrat cu ochii închişi. Mi-a plăcut atmosfera, era uşor un Dirty dancing 2.

Cei doi îndrăgostiţi au povestit la Exclusiv VIP că au petrecut o vară incendiară în doi, vară în care şi-au consolidat relaţia. ,,Scânteia s-a întâmplat în Dubai unde noi am hotărât să mergem pentru zona salsa, pe care noi nu o văzusem niciodată, Magdalena fiind rezidentă acolo. Pe 11 iunie, în momentul în care ne-am dus în Dubai, mirajul Dubaiului ne-a făcut să ne vedem cu alţi ochi”.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt