Festival inedit în Bucovina

Festival inedit în Bucovina

Un festival într-un cadru de basm, chiar în mijlocul naturii, în Bucovina. Muzica bună, mâncarea diversificată, dar şi distracţia din belşug i-au atras pe turiştii veniţi din toate colţurile ţării la Amestec Fest. S-au bucurat de muzică, dans, pictură, dar şi de diferite ateliere, concursuri şi chiar bătăi cu apă.

Festivalul, care a adunat două mii de oameni în inima Bucovinei, are o istorie inedită. După opt ani, proiectul a devenit realitate, iar acum festivalul a ajuns la a doua ediţie. Distracţia s-a mutat din apartament pe o pajişte din localitatea suceveană Deluţ. 

Petrecăreţii au luat corturile cu ei, şi-au instalat hamacele şi s-au bucurat de fiecare moment.  Au avut parte şi de activităţi recreative, dar şi de multă distracţie. Şi artiştii care au urcat pe scenă  au fost încântaţi şi de festival, şi de peisaje. Nu doar muzica i-a atras pe turişti, ci şi mâncarea gustoasă. 
Festivalul îşi propune să promoveze zona şi să susţină producătorii locali. Ediţia din acest an avut şi un scop caritabil. O parte din bani au mers către Asociaţia Freamăt de Speranţă. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt