Fetiţa dispărută din Sighetu Marmaţiei a fost găsită

Fetiţa dispărută din Sighetu Marmaţiei a fost găsită

Fetiţa de 13 ani din Sighetu Marmaţiei, dispărută de acasă şi căutată zile întregi de sute de poliţişti şi jandarmi, a fost găsită. Un bărbat a mers la Poliţie şi a anunţat că se află într-un imobil dezafectat din centrul oraşului.

Acolo au şi găsit-o oamenii legii, care au dus-o la spital. Anchetatorii încearcă acum să afle de ce a plecat de acasă şi care este legătura cu bărbatul care a anunţat Poliţia. Familia a oferit o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea ei. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

Răpire, sechestrare de persoane, agresiune. Sunt multe ipotezele pe care le au în vedere poliţiştii şi procurorii din Sighetu Marmaţiei în cazul Sarei Melinda Moiş, în vârstă de 13 ani. Fetiţa a plecat de acasă marţea trecută. Părinţilor le-a spus că se simte rău şi nu merge la şcoală, dar, când a rămas singură acasă, şi-a închis telefonul şi a dispărut.

O cameră de supraveghere a înregistrat-o în timp ce se plimba prin centrul oraşului şi când intră într-un magazin să-şi cumpere apă. De data aceasta nu mai avea însă geaca pe care o purta când a plecat de acasă, semn că, cel mai probabil, a fost adusă acolo cu o maşină.
Disperaţi, părinţii au oferit o recompensă de 10.000 de euro pentru orice informaţie care ar fi dus la găsirea ei. Zile întregi, fata a fost căutată de sute de poliţişti, jandarmi sau poliţişti de frontieră, în oraş, dar şi în munţi, inclusiv cu drone şi un elicopter, şi a fost emis şi un mesaj Ro-Alert. În cele din urmă, un bărbat de 36 de ani a mers la poliţie cu veşti despre ea.
Seful Poliţiei locale din Sighetu Marmaţiei a decis să verifice informaţia şi a mers la clădirea dezafectată situată în zona centrală a oraşului. Acolo a şi găsit-o. Omul legii a încercat să o liniştească şi şi-a chemat colegii în ajutor.
Fetiţa a fost dusă la Spitalul municipal, pentru un control medical de specialitate. În următoarele zile ar putea fi audiată şi de psihologii de la Protecţia Copilului.
 
Poliţiştii încearcă să facă lumina in acest caz. Deocamdata, audierile sunt in plina desfasurare. Anchetatorii vor să afle cum a ajuns fata în acel imobil, dacă a fost sau nu agresată sau ameninţată, de ce nu a plecat şi, mai ales, care este legătura cu bărbatul  care a anunţat Poliţia. Şi acesta a fost audiat de procurori.
 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt