Fiica lui Paul Walker, condusă la altar de Vin Diesel

Fiica lui Paul Walker, condusă la altar de Vin Diesel

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit! Evenimentul, la care au participat mai mulţi membri din Fast and Furious a avut loc în Republica Dominicană. Meadow, în vârstă de 22 de ani s-a căsătorit cu actorul Louis Allan la doar trei luni de la anunţarea logodnei. Cel care a condus-o la altar a fost prietenul lui Paul, Vin Diesel.

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker a spus ” DA” într-o ceremonie restrânsă pe plajă după care invitaţii au dansat în picioarele goale pe nisip. Artificiile şi felinarele lansate înspre cerul pitoresc au fost deliciul serii. Meadow a purtat o rochie semnată de Hubert de Givenchy la nunta care a avut loc la doar trei luni după ce Meadow a postat un filmuleţ cu inelul cu diamant primit de la iubitul ei.

Prietenii lui Paul din celebra serie ”Fast and Furious” au susţinut-o pe Meadow pe tot parcursul pregătirii nunţii, cum au făcut de altfel de-a lungul anilor. Cel care a condus-o la altar pe model şi i-a fost naş a fost nimeni altul decât Vin Diesel. Meadow era doar un bebeluş când primul film din serie a apărut iar de atunci actorii filmului au devenit parte din familia Walker. Pentru că Vin Diesel a devenit tată mai târziu, actorul îi cerea de multe ori sfaturi lui Paul pentru a şti cum să procedeze în această nouă călătorie a vieţii sale.

După moartea lui Paul Walker, prietenul său Vin Diesel i-a adus mai multe omagii şi i-a simţit
de mai multe ori lipsa, emoţiile sale putând fi observate de fani în mai multe interviuri acordate de actor.

Paul Walker a fost unul dintre persoanejele principale în seria ”Fast and Furious”. Primul film a fost lansat în 2001. Cu fiecare apariţie a unei noi pelicule, filmul a devenit şi mai popular în întreaga lume.

Paul Walker a murit alături de prietenul său Roger Rodas pe 30 noiembrie 2013 într-un accident de maşină cauzat de viteza excesivă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt