Filmul crimei din Mangalia

Filmul crimei din Mangalia
foto: dobrogea.tv

Loredana, tânăra de 18 ani care şi-a omorât cea mai bună prietenă, a fost filmată chiar în momentul în care ducea valiza cu trupul Alinei în parcul din Mangalia. Camerele de supraveghere au surprins, pas cu pas, fiecare mişcare pe care a făcut-o, iar procurorii au refăcut, astfel, filmul crimei. Atenţie! Urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

Loredana le-a mărturisit anchetatorilor cum a ucis-o pe Alina şi cum i-a transportat trupul în parcul din Mangalia. Ea a povestit că şi-a înjunghiat prietena în zona cervicală de mai multe ori. A aşteptat o jumătate de oră, apoi a chemat un taxi. Şoferul a intrat la bănuieli când a încercat să ridice geamantanul, pentru că era foarte greu. 

Taxiul se vede în una dintre imaginile surprinse de camerele de supraveghere din oraş. Şoferul opreşte la un moment pe o stradă principală, iar Loredana coboară din maşină şi fuge spre un bancomat, unde zăboveşte preţ de câteva minute. După ce scoate bani, tânăra se urcă din nou în maşină şi îşi continuă drumul. 

Pe o altă cameră de supraveghere Loredana apare din nou, în aceleaşi haine, şi fuge pe o stradă din apropierea parcului unde abandonase trupului prietenei sale. 

Iubitul Alinei parcă a simţit că ceva nu este în regulă. Îngrijorat că prietena sa nu îi mai răspunde la telefon, băiatul i-a dat mesaj Loredanei. O roagă să o trezească pe Alina, însă fata îi spune că nu se atinge de ea. Ca să nu mai sune insistent, Loredana îi scrie, pretinzând că e chiar iubita lui, că vrea să se despartă de el. Revine apoi cu un alt mesaj în care îl anunţă că Alina şi-a făcut bagajele şi că a plecat acasă. 

CUM L-A MINŢIT LOREDANA PE IUBITUL ALINEI
Iubitul Alinei: A plecat Alina acasă?
Loredana: Da, acum vreo oră cred. Dar nu ştiu de ce aşa târziu. Sau nu ştiu unde a plecat că a luat numai o geantă mică. A venit la două în cameră.
Iubitul Alinei: Şi-a închis telefonul. Nu pot să o sun. Ne-a spus că vrea să ne despărţim şi după aia a zis că pleacă acasă.(...)
Loredana: Nu ştiu cu cine umblă. Eu nu mai ştiu nimic de viaţa ei. Abia ne uităm una la alta (...) Noi două am fost străine aici. (...) Nu te mai iubeşte, nu dă doi bani pe tine
sursa: stenograme dosar
Alina şi Loredana erau din Vaslui şi au copilărit împreună. Veniseră să lucreze pe litoral în vacanţa de vară, cameriste într-un hotel din Saturn. Stăteau împreună, în aceeaşi cameră. De ceva timp, nu se mai înţelegeau însă atât de bine, iar conflictele dintre ele erau tot mai dese.. Alina chiar s-a plâns patronului la care lucrau că Loredana o ameninţă şi că îi este frică să mai stea cu ea. Specialiştii spun că, în astfel de cazuri, gelozia şi invidia împing către crimă.
Loredana este acum în arest preventiv pentru 30 de zile. Alina va fi înmormântată mâine în satul natal din Vaslui, îmbrăcată în haine de mireasă.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt