Firmă plătită să scuture brazii

Firmă plătită să scuture brazii

Nouă mii de lei! Atât a dat primarul din comuna Brazi unei firme care ar fi trebuit să scuture de zăpadă gardul viu din localitate. Doar că iarna trecută nu a nins, dar plata tot a fost făcută. Acelaşi primar a plătit o altă firmă să alunge cârtiţele de pe un teren de sport.

Un control al Camerei de Conturi Prahova efectuat la Primăria Brazi a scos la iveală mai multe plăţi nejustificate. Printre acestea se numără plantarea de pomi ornamentali, dar şi lucrări de deszăpezire a gardului viu. Doar că totul a rămas pe hârtie. Plata a fost făcută, dar serviciile nu au fost puse în practică. Doar deszăpezirea imaginară a costat 9000 de lei. Primarul îşi asumă vină.

Iarna trecută nu a nins în localitatea Brazi deloc, dar angajaţii firmei de deszăpezire tot au fost plătiţi. Administratorul firmei nu a fost de găsit pentru a explica situaţia. În schimb, un angajat a povestit cum se efectuează această operaţiune.

Şi localnicii sunt surprinşi pe ce se duc banii publici. Nu este singura cheltuială inedită făcută de primăria comunei prahovene. Recent a plătit o sumă frumuşică unei societăţi care să îndepărteze cârtiţele de pe un teren de sport.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt