FOCUS PE VACANŢĂ După bacalaureat, direct în Vama Veche

FOCUS PE VACANŢĂ  După bacalaureat, direct în Vama Veche

Au terminat cu bacalaureatul şi nu au mai aşteptat să vadă notele. S-au urcat în tren şi s-au oprit direct în Vama Veche. Mii de tineri au ajuns pe plajele din sudul litoralului, iar staţiunea se pregăteşte să devină epicentrul distracţiei în nopţile care urmează. Pentru cei mai mulţi a fost o decizie spontană pentru că, spun ei, o să ia note mari, aşa că simţeau că merită o recompensă. 

Pentru ei, anii de liceu s-au terminat, iar acum încep săptămânile de distracţie. Scăpaţi de grija examenelor au dat năvală în Vama Veche. Planurile lor pentru zilele... şi nopţile care urmează sunt clare.

An de an, săptămâna bacalaureatului este una dintre cele mai aglomerate din sezon, aşa că terasele şi cluburile şi-au făcut stocurile şi au deja şi playlist-urile pregătite. Weekend-ul acesta, litoralul se anunţă a fi din nou neîncăpător. Tinerii care au terminat liceul sunt doar câţiva dintre cei peste 100 de mii de turişti care vor petrece sfârşitul de săptămână la mare. 

Pentru a economisi bani, tinerii vamaioţi au ales varianta cea mai ieftină de cazare şi anume dormitul la cort. Colegul nostru Cristian Cozmaciuc se află printre aceşti tineri şi ne spune se pregătesc absolvenţii de liceu de petrecere.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt