FOCUS PE VACANŢĂ Weekend de foc în Vama Veche

FOCUS PE VACANŢĂ Weekend de foc în Vama Veche

S-au scumpit vacanţele pe litoral! A început vârful de sezon, iar până la jumătatea lui august, preţurile la cazare, mâncare, dar şi pe plajă cresc cu 15, chiar 20%. Cine vrea la mare nu se lasă însă descurajat, iar turiştii fac rezervări şi pe ultima sută de metri. Mii de tineri petrec weekendul acesta în Vama Veche. Cel mai tare se distrează cei care tocmai au terminat liceul şi au scăpat de bacalaureat.

Pe mese, pe plajă sau lângă pupitrul DJ-ului, vamaioţii au dat drumul petrecerilor. Mare parte din ei de-abia au  terminat cu examenele de absolvire, aşa că primul lucru pe care l-au făcut a fost să arunce bagajele în maşină şi să vină la mare. Vama Veche nu i-a dezamăgit. Atmosfera este de milioane.

Tarifele cresc în funcţie de fiecare hotel. În timp ce la trei stele, o cameră se scumpeşte de la 230 la 260 de lei, la un hotel de patru stele, preţurile cresc de la 500 la 600 de lei pe noapte. Iar pe plajă, un şezlong va fi cu 5 lei mai scump.

Colegul nostru Cristian Cozmaciuc, care toată săptămâna a stat la mare şi a discutat cu hotelierii, cu patronii de restaurante şi mai ales cu turiştii, ne spune ce cred oamenii despre preţurile din acest an.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt