Foo Fighters va susţine două concerte în memoria toboşarului Taylor Hawkins

Foo Fighters va susţine două concerte în memoria toboşarului Taylor Hawkins

Trupa rock americană Foo Fighters a anunţat că va susţine în septembrie două concerte în memoria toboşarului său, Taylor Hawkins, care a murit în luna martie la vârsta de 50 de ani, informează DPA.

Într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial, grupul american precizează că un concert omagial va avea loc pe stadionul Wembley din Londra pe 3 septembrie şi va celebra "talentul monolitic şi personalitatea magnetică" a fostului său toboşar.

Foo Fighters va susţine apoi un alt concert, pe 27 septembrie, la The Kia Forum din Los Angeles. Acestea vor fi primele două spectacole pe care formaţia americană la va susţine după ce Taylor Hawkins a fost găsit decedat în camera unui hotel din Columbia, pe 25 martie.

Cauza morţii sale nu a fost încă anunţată, însă un raport toxicologic preliminar a arătat prezenţa a 10 substanţe în organismul muzicianului, inclusiv opiacee şi marijuana.

"Dave Grohl, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear şi Rami Jaffee vor fi alături de familia Hawkins pentru a celebra viaţa, muzica şi iubirea faţă de soţul, tatăl, fratele şi colegul nostru de trupă cu ocazia 'The Taylor Hawkins Tribute Concerts'. A fost unul dintre cei mai respectaţi şi mai iubiţi oameni din muzica modernă, iar talentul monolitic şi personalitatea magnetică a lui Taylor l-au făcut să fie îndrăgit de milioane de fani, colegi, prieteni şi alte legende ale muzicii din lumea întreagă", a adăugat trupa americană în acelaşi comunicat.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt