Fugarul din Gorj, de negăsit după trei zile

Fugarul din Gorj, de negăsit după trei zile

La aproape trei zile după ce l-a împuşcat pe iubitul fostei soţii, bărbatul din Gorj este de negăsit. Poliţiştii îl caută în judeţ, dar şi în zonele învecinate, verifică informaţii şi locuri unde au indicii că s-ar afla fugarul. Între timp, cel care i-a căzut victimă este în stare stabilă, dar rămâne internat la terapie intensivă.

De zeci de ore, sute de poliţişti şi jandarmi îl caută pe fugarul din Gorj. Deocamdată nu ştiu sigur unde s-ar putea ascunde, dar au câteva indicii. Acum, cea care se teme pentru viaţa sa este iubita individului. Femeia spune că neînţelegerile dintre agresor şi fosta soţie ar fi pornit de la un teren. Apoi a izbucnit gelozia, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, a intrat peste cei doi, în casă, şi l-a împuşcat pe bărbat în picior şi abdomen.

Bărbatul, în vârstă de  52 de ani, şi a fost dat în urmărire naţională, dar şi în consemn la frontieră. El este acuzat de tentativă de omor calificat. 

Agresorul are şi alte infracţiuni la activ. Chiar în ziua în care şi-a împuşcat rivalul, instanţa l-a condamnat la doi ani de închisoare cu executare, pentru şantaj, într-un alt dosar. De asemenea, în trecut  a mai fost condamnat la 5, respectiv 10 ani de închisoare pentru furt şi fapte de violenţă.. Poliţia apelează la oameni ca, în cazul în care îl întâlnesc, să sune la 112.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt