Gabriela Firea, săgeţi către Grindeanu, în cadrul emisiunii La final: ”Eu nu voi spune că nu mi-am votat candidatul partidului”

Gabriela Firea, săgeţi către Grindeanu, în cadrul emisiunii La final: ”Eu nu voi spune că nu mi-am votat candidatul partidului”

Invitată în cadrul emisiunii La final, de la Prima News, Gabriela Firea, preşedintele PSD Bucureşti, a declarat că a votat PSD şi inainte de a face parte din acest partid, ”spre deosebire de alţi colegi care au declarat că nu au votat candidatul PSD deşi erau membri de partid”.
”Nu voi spune precum alţi colegi în alte ocazii că, deşi suntem membri şi în conducerea partidului, nu ne-am votat candidaţii Partidului Social-Democrat. Eu am votat PSD, social-democraţia, indiferent cum s-a numit şi înainte de a fi în acest partid politic, când eram în societatea civilă. Şi voi vota în continuare reprezentanţii acestei formaţiuni politice”, a declarat Firea la Prima News.
Ieri, în cadrul emisiunii Insider politic, Sorin Grindeanu a declarat că în 2019 nu a putut să o voteze pe Vioreica Dancila la alegerile prezidentiale.
”Eu, în 2014, l-am votat pe Victor Ponta, iar în 2019, nu am fost la vot. Pentru prima dată, pesedist vechi, n-am putut să merg la vot. Nu am votat-o pe Dăncilă. Asta e o chestiune care până la urmă nu ştiu dacă este corectă politic, dar eu nu vreau să vă mint. N-am putut să fac acest lucru. Asta înseamnă că n-am ales candidatul bine în 2019. Asta este explicaţia”, a spus Grindeanu la Insider Politic,

Afla mai multe despregabriela fireapsdalegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt