Gardian bătut în club

Gardian bătut în club
foto: arhivă

S-a lăsat cu bătaie într-un club de manele din Craiova. Un tânăr de 37 de ani, agent la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din oraş, a fost lovit cu bestialitate de cinci bărbaţi, clienţi ai localului. Niciunul dintre agresori nu a fost prins. Au fost, însă, identificaţi toţi şi daţi în consemn la frontieră. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Scandalul a pornit, spun surse din anchetă, chiar de la agentul de penitenciar. Deranjat că formaţia stătea mai mult la masa unui cetăţean iordanian, agentul a mers să ia microfonul, ca să facă o dedicaţie. Gestul său i-a deranjat pe ceilalţi clienţi, care au sărit la ceartă, apoi totul a degenerat. 

Administratorul clubului mai spune că angajaţii săi s-au panicat in momentul inceperii scandalului, dar totusi bodyguard-ul care era de serviciu a dat cu spray paralizant in sala, în încercarea de a aplana conflictul.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la club, agresorii disparuseră. S-a început imediat o anchetă, pentru a se afla cu exactitate de la ce a pornit scandalul. Agentul de penitenciar, împreună cu un alt bărbat, agresat şi el, au ajuns la spital pe cont propriu. Unul la 6 dimineaţa, celălalt, câteva ore mai târziu.
Agentul agresat, care lucrează la penitenciarul Craiova de 21 de ani, nu a fost implicat niciodată in astfel de evenimente. Şi agentul de penitenciar şi celălalt bărbat rănit sunt stabili susţin medicii. Niciunul dintre agresori nu a fost audiat până acum. Au dispărut de la locul incidentului şi, deşi au fost identificaţi, nu sunt de găsit. Poliţia i-a dat în consemn la frontieră. 
 

 

Afla mai multe despregardianbatutclubmanelecraiova
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt