Gerul a mai făcut o victimă

Gerul a mai făcut o victimă

Gerul a mai luat o viaţă! Un bărbat în vârstă şi fără adăpost din Brăila a murit tremurând sub o pătură, pe treptele unui magazin. În alte nopţi fusese la adăpostul pentru oamenii străzii, numai că aseară a rămas afară, în frig. Dimineaţa a fost găsit îngheţat. Viaţa, la fel ca şi moartea, a fost cruntă cu el. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Lucian, omul care a murit de frig, avea 60 de ani. În tinereţe ar fi fost ofiţer de marină, la Galati. După ce şi-a pierdut slujba, a început să lucreze ce găsea şi s-a îmbolnăvit de epilepsie. Iar în urma unui accident pe şantier, mergea în cârje. A ajuns pe străzi, singur şi uitat de toţi. Copii ar avea, dar aceştia ar fi plecat demult din ţară.

La primele ore ale dimineţii, omul a fost găsit înţepenit de frig pe treptele unui magazin. Peste noapte, temperaturile au atins chiar şi -4 grade Celsius. Cu câteva seri înainte bărbatul dormise la adăpostul pentru oamenii străzii.

Necropsia va stabli daca barbatul a murit direct din cauza frigului sau dacă bolile de care suferea au fost agravate de ger. Politistii locali din Brăila spun că încearcă să îndrume oamenii străzii către adăposturi când scad temperaturile, numai că mulţi refuză.

ANM a emis un cod galben de ninsori şi viscol, în 11 judeţe, valabil până joi, la 8 dimineaţa. La munte se va depune strat de zăpadă, iar vântul va sufla cu putere. Vestea bună este că temperaturile vor creşte începând cu această noapte. De sâmbătă însă vremea va începe din nou să se răcească, pentru câteva zile.

Afla mai multe desprebrailagermort de frigtop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt