Grevă la Hollywood

Grevă la Hollywood

Hollywoodul ameninţă că va intra în cea mai mare grevă din istoria lui. Oamenii sunt hotârâţi să iasă în stradă săptămâna viitoare, dacă problemele lor nu vor fi rezolvate. Angajaţii din spatele producţiilor de film şi televiziune cer salarii mai mari şi condiţii de muncă mai sigure.

Cameramani, scenarişti, stilişti şi alţi angajaţi de la Hollywood se pregătesc de prima grevă la nivel naţional în cei 128 de ani de existentă a sindicatului. Alianţa Internaţională a Angajaţilor de Scenă Teatrală afirmă că oamenii sunt nevoiţi să muncească foarte mult, fără pauze de masă sau odihnă.

De asemenea, cei 60 de mii de angajaţii de la Hollywood cer condiţii mai corecte de muncă şi din punct de vedere financiar. Dacă nu vor reuşi să ajungă la un acord, greva ar putea opri filmările pentru o gamă largă de producţii de film şi televiziune.

În prezent, negocierile sunt în plină desfăşurare între sindicatul angajaţilor şi principalii angajatori de la Hollywood. Sindicatul speră că va reuşi să ajungă la un acord cu studiourile şi producătorii până luni, la prânz.

Afla mai multe despregrevahollywoodtop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt