HAI SĂ SUSŢINEM ÎMPREUNĂ ROMÂNIA! HAI ÎN PARCUL TITAN, SĂ VEDEM MECIUL PE UN IMENS ECRAN!

HAI SĂ SUSŢINEM ÎMPREUNĂ ROMÂNIA!
HAI ÎN PARCUL TITAN, SĂ VEDEM MECIUL PE UN IMENS ECRAN!

Emoţiile fanilor se trăiesc împreună! Lacrimile de bucurie sau tristeţe se împărtăşesc cu cei asemeni ţie. Prima TV îi invită pe bucureşteni să facă cea mai mare galerie, astăzi, în ziua meciului dintre Elveţia şi România, difuzat de postul de televiziune din Grupul Clever de la 21.45.

Facem, împreună, cea mai mare adunare în Parcul Titan, lângă Globul Pamântesc, unde am amplasat un ecran gigant pe care cu toţi sperăm să urmărim şi să aclamăm victoria Naţionalei condusă de Edi Iordănescu în meciul împotriva Elveţiei.

Alături de noi, în parc, vor fi super atacantul Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, dar şi campionul mondial Marian Drăgulescu.

Începând cu ora 17.00, în Parcul Titan vor avea loc concursuri, iar de la ora 18.00, Andrei Duban organizează ad-hoc un concurs de bancuri cu premii surpriză. Atmosfera va fi animată pe parcursul întregului eveniment, care începe la ora 18.00, de DJ Georgescu.

Într-o seară de vară, plină de emoţii şi speranţe, Prima TV îi invită pe bucureşteni să strige împreună, din mii de piepturi: “Hai, România! Fii PRIMA!”

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt