Hoţ prins după o urmărire periculoasă

Hoţ prins după o urmărire periculoasă

Urmărire periculoasă pe DN1, parcă din filmele de acţiune! Un bărbat care a furat o maşină a fost oprit de poliţişti de-abia după ce au tras cu arma în cauciucuri. Hoţul nu s-a oprit altfel din goana nebună, Şi după ce a fost reţinut a avut un comportament halucinant. 

Bărbatul  furase maşina din parcarea unui mall, chiar de sub ochii proprietarei, iar când a demarat, a şi călcat-o pe picior. S-a întâmplat în jurul orei 10 dimineaţa, femeia a sunat imediat  la 112. Poliţiştii din Bucureşti i-au alertat pe cei de la IPJ Ilfov şi au anunţat că bărbatul pornise pe DN1, spre judeţul Prahova.Agenţii de la Rutieră l-au identificat, dar individul nu a oprit, aşa că au pornit după el. 
Reţinut de poliţişti, bărbatul a repetat obsesiv aceleaşi fraze: ,,Eu, stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu Poliţia. Respect legea, caracterul trebuie păstrat. Eu, stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu Poliţia. Respect legea, caracterul trebuie păstrat." Oricât au încercat poliţiştii, nu au reuşit să scoată altceva de la el. 
Proprietara maşinii a ajuns la Spitalul Elias, unde a primit îngrijiri medicale la picior.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt