Imaginile tragediei în care au pierit doi tineri

Imaginile tragediei în care au pierit doi tineri

Au apărut imaginile în cazul accidentului din Satu Mare, în care doi tineri pe motocicletă au murit! Pentru că poliţiştii au găsit asupra lor un rucsac plin cu droguri, ancheta a fost acum preluată de DIICOT. Procurorii cred că tinerii aveau rolul de cărăuşi, într-o grupare organizată. Un martor a surprins imaginile de la faţa locului. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.  

În imaginile surprinse de un trecător la scurt timp după producerea tragediei, se observă cum 5 medici şi paramedici încearcă din răsputeri să-i resusciteze pe cei doi tineri. În tot acest timp, o poliţistă caută să izoleze zona şi duce apoi spre maşina de serviciu un rucsac găsit asupra tânărului de 20 de ani, care conducea motocicleta. 

Potrivit anchetatorilor, rucsacul găsit la faţa locului era plin cu aproximativ o jumătate de kilogram de metamfetamină şi cannabis. Cazul a fost preluat de DIICOT, iar procurorii au bănuiala că tinerii aveau rolul de ,,cărăuşi” într-o grupare organizată. Celor doi tineri le-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă erau sau nu sub influenţa drogurilor. Probele de sânge au fost trimise la IML Cluj. 

Verificările continuă. Natalia avea 18 ani, iar prietenul ei, cel care conducea motocicleta avea avea 20. Natalia ar fi urmat ca în această săptămână să înceapă cursurile în clasa a 12-a.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt