Impact frontal, ambii şoferi la spital

Impact frontal, ambii şoferi la spital
foto: arhivă

Grav accident de circulaţie în Mureş. Doi şoferi au ajuns la spital, după ce autoturismele lor s-au izbit frontal. Au fost prinşi între fiarele maşinilor şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scoşi. Zona în care s-a produs accidentul este una dintre punctele vulnerabile ale judeţului, iar localnicii  cer autorităţilor măsuri urgente.

Accidentul s-a produs în localitatea Nazna, într-o curbă periculoasă. Unul dintre şoferi a pierdut controlul şi a intrat pe contrasens. Impactul a fost puternic, iar ambii conducători au fost răniţi şi au rămas blocaţi în maşini. Martorii au sunat la numărul de urgenţă şi au cerut ajutor. 
Cele două victime au 56, respectiv 57 de ani. În zona în care s-au lovit s-au mai întâmplat accidente, susţin localnicii. 
Locul este o curbă periculoasă. Localnicii şi cei care trec frecvent prin zonă cred că ar trebui luate măsuri suplimentare pentru siguranţa şoferilor. Chiar dacă e linie continuă, cei mai mulţi o depăşesc, pentru că au impresia că vizibilitatea e bună. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt