Impact mortal între un autoturism şi un microbuz

Impact mortal între un autoturism şi un microbuz

Tragedie pe Drumul Naţional 25, între Galaţi şi Tecuci. Trei oameni, un tată şi fiica lui de 17 ani, dar şi un alt bărbat au murit după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz care transporta navetişti.

Alte opt persoane au fost rănite. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Impactul mortal a avut loc pe DN 25, la intrarea în localitatea Independenţa. Şoferul unei maşini care venea dinspre Galati a intrat într-o curbă cu 160 km la oră şi a pierdut controlul volanului. A lovit microbuzul, iar coliziunea a fost atât de violentă, încât autoturismul a fost proiectat într-un gard şi s-a făcut praf.

Un bărbat de 45 de ani şi fiica sa, în vârstă de 17 ani, pasageri în maşina care a provocat accidentul, au murit pe loc. Şi un bărbat aflat în microbuz, în vârstă de 56 de ani, şi-a pierdut viaţa.

Alţi opt oameni au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital, pentru investigatii. În stare foarte gravă se află tot un pasager din autoturism, prietenul adolescentei care a murit pe loc. Alţi pasageri au suferit multiple fracturi. Oamenii care locuiesc în zonă spun ca, în locul în care s-a produs tragedia, şoferii nu ţin cont de curbă şi calcă puternic  pedala de acceleraţie.

Poliţiştii investighează acum cauzele accidentului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt