În curând, mai multe vedete la Delfinariu

În curând, mai multe vedete la Delfinariu

În curand, Delfinariul din Constanta ar putea avea mai multi locatari! Momentan, Chen Chen şi Ni Ni sunt vedetele si primesc toată iubirea, grija si admiratia publicului. Trăiesc în condiţii stricte de igienă, fiind astfel protejate de Covid. Conducerea Delfinariului are o gijă deosibita de ele deoarece trebuie să fie perfect sănătoase pentru a se inmulti in viitorul apropiat. Asa că, la Delfinariu sunt toate şansele să avem in viitor…4 vedete!

Delfinii Chen Chen şi Ni Ni sunt două femele sănătoase, care ţin, zilnic, câte un spectacol iarna, şi câte trei, vara.
Iubesc giumbuşlucurile şi aplauzele. Dar, ca orice fiinţă de pe lumea asta, se pot imbolnăvi. Pot face chiar şi Covid

Temperatura apei in bazinul mamiferelor a fost coborata cu cateva grade pentru a simula iarna din oceane. Vara se balaceasc la 2o de grade celsius, iarna la 16 grade. Schimbarile nu se opresc aici: chiar si programul lor deantrenament a suferit modificari.

Nu doar temperatura apei se schimba la delfini, ci si meniul zilnic. In perioada aceasta un delfin mananca in jur de 8 kg de peste din diferite specii.

Pe lângă mediul strict igienizat şi protejat în care sunt ţinute vedetele, conducerea Delfinariului din Constanţa le-a supus şi unor teste medicale. Atracţiile Delfinariului trebuie să fie perfect sănătoase pentru că, în viitorul apropiat, îşi vor mări familia. Dar nu prin achiziţionarea unui delfin mascul.

Procedura de înmulţire a delfinilor va începe anul viitor, după ce, capacitatea Delfinariului va fi semnificativ mărită

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt