Incendii de vegetaţie stinse de o furtună de zăpadă

Incendii de vegetaţie stinse de o furtună de zăpadă

Mai multe incendii de vegetaţie au devastat nord-estul statului american, Colorado! Cel puţin 1,000 de case au fost distruse iar aproximativ 30.000 de oameni au fost nevoiţi să îşi evacueze casele. Cei mai norocoşi, ale căror locuinţe nu au fost distruse au fost efectiv uimiţi atunci când o furtună de zăpadă a stins cea mai mare parte din focare.

Străzi întregi din mai multe oraşe din statul Colorado din SUA au fost înghiţite de flăcări la propriu iar casele a sute de oameni au fost făcute scrum. Familii întregi au avut la dispoziţie doar câteva minute pentru a fugi din faţa furiei naturii. Focarele au ars în ”mozaic” ceea ce înseamnă că anumite cartiere au fost salvate. Şocul locuitorilor statului Colorado a venit după ce, la doar o zi distanţă de incendiile apocaliptice, o furtună de zăpadă s-a depus peste cenuşa produsă de flăcări. Imaginile cu două peisaje total diferite au făcut înconjurul internetului.

Bilanţul final în urma dezastrului nu a fost încă stabilit de autorităţi dar aceştia spun că nu ar fi surprinşi dacă numărul caselor dsitruse ar fi mai mare de 1.000. Până acum, autorităţile au precizat că, din nefericire, trei persoane sunt date dispărute

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt