Incendiu cu degajări mari de fum la o hală dezafectată din Sectorul 1. Mesaj Ro-Alert

Incendiu cu degajări mari de fum la o hală dezafectată din Sectorul 1. Mesaj Ro-Alert

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, luni seară, în Sectorul 1 al Capitalei, la o hală dezafectată, numărul maşinilor de pompieri care intervin fiind suplimentat, scrie news.ro.

UPDATE: Pentru informarea şi avertizarea populatiei din zona a fost remis un mesaj prin sistemul RO-Alert.

UPDATE: ”Datorită necesităţii unui volum considerabil de apă s-a suplimentat dispozitivul cu încă cinci autospeciale de stingere. În total au fost alertate 15 autospeciale de stingere cu apă şi spumă. În momentul de faţă incendiul de pe strada Spicului este localizat”, a mai transmis ISU Bucureşti Ilfov.

Sursa citată a precizat că până în momentul de faţă nu a fost identificate victime.

”Datorită suprafeţei mari pe care se manifestă incendiul dispozitivul a fost suplimentat cu încă şapte autospeciale de stingere”, a mai transmis ISU Bucureşti Ilfov.

”La sosirea primelor echipaje de intervenţie ardea la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 650 metri pătraţi. Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară de intervenţie şi salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD”, a transmis ISU Buicureşti Ilfov.

Instituţia a precizat că incendiul se manifestă la o hală dezafectată pe strada Spicului, din Sectorul 1 al municipiului Bucureşti.

Afla mai multe despreincendiusector 1
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt