Incendiu la depozitul de corpuri delicte. Probele Poliţiei Capitalei s-au făcut scrum

Incendiu la depozitul de corpuri delicte. Probele Poliţiei Capitalei s-au făcut scrum
foto: arhivă

Depozitul de corpuri delicte al Poliţiei Capitalei a ars! Inclusiv telefoane, laptopuri şi arme albe se aflau acolo. Toate probe în anchete penale!  De la ce a izbucnit focul nu se ştie deocamdată, însă nu este exclusă o mână criminală! Incendiul a pornit seara trecută şi a fost nevoie de mai bine de 12 ore pentru localizare. Şi la această oră, pompierii încearcă să salveze ce se mai poate din probe. 

Depozitul unde a izbucnit incendiul, situat în cartierul Giuleşti, a fost în trecut fabrică de ţigări. Acum este în administrarea ANAF, iar la subsol Poliţia Capitalei ţinea bunurile folosite pentru infracţiuni. În termeni juridici, corpuri delicte. Poliţiştii şi pompierii au fost alertaţi marţi seara, în jurul orei 18, că a luat foc clădirea.

Poliţia a oferit şi o listă cu probele aflate acolo, de la jucării şi produse cosmetice până la arme albe, laptopuri, telefoane şi componente PC. 

18 autospeciale de stingere au fost trimise la locul incendiului. Iniţial, pompierii nu au putut să să intre în subsol, din cauza fumului gros. Abia la ora opt dimineaţa incendiul a fost localizat. Şi a început etapa de verificare.

Atât la poarta complexului, cât şi la intrarea în depozit erau paznici, spun reprezentanţii poliţiei. Iar zona este asigurată cu sisteme de supraveghere. Locul nu era folosit doar de autorităţi. În curtea fostei fabrici există şi service-uri auto. 
Ancheta urmează să stabilească dacă totul a fost doar un incident sau dacă cineva a provocat incendiul.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt