Incendiu la Poşta din Piteşti

Incendiu la Poşta din Piteşti
foto: ISU Argeş

Panică la un oficiu poştal din Piteşti. Clădirea s-a umplut de fum, după un incendiu. Angajaţii şi clienţii au reuşit să iasă din sediul poştei, dar programul a fost suspendat. 

Oficiul poştal în care a pornit focul e situat în centrul oraşului piteşti, într-o clădire veche, ce pare că nu a fost niciodată reabilitată. Incendiul a izbucnit la ora prânzului, când în interior erau doar câţiva angajaţi şi clienţi. Fumul dens a ieşit dintr-o încăpere din zona administrativă, iar după câteva minute a ajuns în toate camerele.

Cei din interior au reuşit să iasă singuri, iar atunci când ajuns pompierii nu mai era nimeni înăuntru. Salvatorii au verificat fiecare încăpere şi, au stins flăcările şi au încercat să scoată fumul. Centrala ar fi luat foc din cauza unui scurt circuit. 

A fost panică şi în Dâmboviţa, unde un service auto s-a făcut scrum. Focul a ars violent şi a fost alimentat de vopselurile din hală. Pompierii au reuşit să limiteze pagubele şi să intervină rapid, astfel încât incendiul să nu se extindă. Nu au mai putut salva nimic din interiorul service-ului. 7 maşini care asteptau să fie reparate şi vopsite au fost distruse. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt