Incendiu la un alt spital din România

Incendiu la un alt spital din România

A fost din nou alarmă de incendiu într-un spital din România! Focul a cuprins de această dată o rezervă a Clinicii de Psihiatrie din Craiova. Nu din cauza unei instalaţii electrice, ci din cauza unei paciente. Aceasta ar fi dat foc, cu o brichetă, unei saltele. Speriate de fumul gros de pe holurile spitalului, trei cadre medicale au sărit de la etajul intai şi sunt acum internaţe cu fracturi.

Au fost declanşate anchete în lanţ în urma incendiului, de azi-noapte, de la Clinica de Psihiatrie din Craiova. Conducerea spitalului a anunţat că investighează cazul, iar reprezentanţii DSP au făcut şi ei verificări. Pacienta care a declanşat incendiul nu ar fi trebuit să fie dusă într-un izolator, spune managerul spitalului.

Pentru asta şeful secţiei a primit o amendă de 2500 de lei. Supravegheată sau nu, femeia a reuşit să dea foc la cameră folosind o brichetă, despre care nu se ştie încă de unde o avea.

Eroarea medicului amendat de conducerea spitalului nu este singura de azi noapte. . Şi pompierii au ajuns cu întârziere la -Spitalul de Neuropsihiatrie pentru că…. au confundat nişte străduţe din zonă şi au ajuns la alt spital.

Focul care ardea mocnit a produs mult fum. Cei aflaţi în incinta clinicii s-au panicat şi au încercat să-şi salveze vieţile.

Cadrele medicale rănite au fost transportate la spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Doar unul, însă, va fi operat. Celelalte două au fost deja externate.

Rudele pacienţilor internaţi au mers disperate la poarta spitalului pentru a afla în ce stare se află aceştia.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt