Incendiu puternic izbucnit la un centru de deşeuri

Incendiu puternic izbucnit la un centru de deşeuri
Un echipaj SMURD, pompieri si politisti, iau parte la recuperarea unei batrane lovita de un camion pe bulevardul Uverturii din Bucuresti, miercuri 17 iunie 2020. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Aproximativ 50 de pompieri din trei comune intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în jurul orei 13,00, la un depozit de deşeuri şi fier vechi din localitatea Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa, a declarat că la faţa locului s-au deplasat 34 de pompieri cu opt autospeciale de intervenţie şi stingere a incendiilor cu apă şi spumă din cadrul inspectoratului. Acestora li s-au alăturat 15 pompieri voluntari din comunele Ciurea, Miroslava şi Bârnova, care intervin cu trei autospeciale.

"Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi, în trei hale, dintre care două hale metalice şi o hală de cărămidă cu materiale reciclabile. Incendiul nu a fost stins în totalitate. Acţiunea este în desfăşurare", a declarat reprezentantul ISU Iaşi.

Potrivit sursei citate, cetăţenii din localitate au primit un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT. 

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt