Înmormântare înainte de nuntă

Înmormântare înainte de nuntă

Tragedia de de pe autostrada A1, lasă în urmă poveşti zguduitoare.Familiile celor cinci morţi se pregătesc de înmormântare, între timp autorităţile au refăcut firul accidentului. Toţi cei care au sfârşit striviţi între tiruri lucrau la o firmă cu sediul în localitatea Bascov şi ar fi trebuit să ajungă în Capitală, pentru a construi un simulator de zbor. Numărul victimelor putea să fie şi mai mare. Chiar înainte de plecare, directorul companiei îi spusese unui alt angajat că nu mai este nevoie să meargă şi el. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

George avea 34 de ani, el conducea microbuzul zdrobit de tir. Era cel mai tânăr dintre colegii săi. Locuia în localitatea argeşeană Băbana, iar oamenii au numai cuvinte de laudă. Tânărul avea planuri mari şi chiar urma să se căsătorească anul viitor. Moartea sa a venit ca un trăsnet în întreaga comunitate.

Alături de George, în accident au mai murit alţi patru bărbaţi. Unul dintre ei urma să împlinească chiar azi 43 de ani. Vestea tragediei i-a şocat pe colegi. Mai ales că în maşină ar mai fi trebuit să fie încă un bărbat. A fost anunţat, însă, în ultima clipă, că nu mai este nevoie să plece.

Accidentul a avut loc la kilometrul 17, pe sensul de mers către Bucureşti. Cei cinci ar fi trebuit să ajungă în Băneasa,  pentru a construi un simulator de zbor. Microbuzul a fost pur şi simplu strivit între cele două tiruri.
Înainte, camionul a mai izbit o maşină mică. Acela a fost  momentul în care cel de-al doilea tir a intrat violent în microbuz. În faţa autorităţilor, şoferul tirului a declarat că, din cauza soarelui puternic, nu a observat coloana de maşini care circulă cu viteză redusă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt