Intoxicaţi în fosa septică

Intoxicaţi în fosa septică

Grav incident la Rucăr, în judeţul Argeş! Un bărbat a murit, iar altul este în stare gravă după ce s-au intoxicat într-o fosă septică. Au fost găsiţi inconştienţi, iar pentru unul din ei a fost prea târziu. Celălalt a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Braşov. Atenţie, vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini care vă  pot afecta emoţional.

Cele două victime, împreună cu un alt bărbat, săpaseră fosa septică, adâncă de trei metri, cu o seară înainte, în localitatea Sătic din comuna Rucăr. Azi au mers să continue lucrul şi au coborât, dar li s-a făcut rău. Primul a leşinat. Cel de-al doilea l-a urmat, dar a avut aceeaşi soartă. Colegul lor a sunat imediat după ajutor.

Mai multe echipaje ISU au intervenit.  Cel mai probabil, bărbaţii s-ar fi intoxicat cu gazele emanate în fosă, pe timpul nopţii. Chiar dacă nu a trecut mult timp până la venirea salvatorilor, pentru unul din bărbaţi a fost prea târziu. Celălalt a fost resuscitat chiar acolo, apoi a fost dus cu elicopterul la Braşov.

Autorităţile au deschis dosar pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt