Învăţătorul de pe TikTok

Învăţătorul de pe TikTok

La bustul gol. Cam aşa întelege să fie un exemplu pentru elevi un tânăr învăţător din Bucureşti. El a devenit viral pe internet, după ce a postat pe TikTok un filmuleţ în care se mândreşte cu fizicul său. Postarea nu a ajuns însă numai la copii, ci şi la părinţii lor. Revoltaţi, aceştia s-au dus la directorul şcolii, care nu poate să-i dea însă învăţătorului decât o mustrare.

Mândru nevoie mare, tânărul învăţător, care predă la o şcoală din Capitală, anunţă că şi-a făcut cont de tik tok şi urmează cel de youtube. Şi vrea neapărat mulţi urmăritori. Ca să-i atragă, plusează: nu numai mustaţa îi face cinste. La un moment dat, îşi ridică bluza şi se laudă cu bustul său.

Ca să ajungă mai repede în graţiile urmăritorilor, tânărul dascăl nu se dă în lături nici să folosească un limbaj licenţios. Şi chiar fumează. Contactat de echipa Prima Tv, învăţătorul susţine că filmarea a fost făcută în timpul său liber, iar contextul nu are nicio legătură cu şcoala.

După ce imaginile au apărut însă în spaţiul public, părinţii au ajuns şi ei la directorul instituţiei. Conducerea şcolii nu a vrut să comenteze subiectul. I-a aplicat învăţătorului doar o mustrare, pentru că este prima sa abatere.

Aplicaţia TikTok este una dintre cele mai folosite de tineri. Numai în România, aceasta depăşeste 6 milione de utilizatori.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt