Iohannis a stat de vorbă cu victimele exploziei de la Crevedia

Iohannis a stat de vorbă cu victimele exploziei de la Crevedia
foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Klaus Iohannis a mers în vizită la pompierii răniţi în tragedia de la Crevedia. Şeful statului i-a vizitat la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi a stat de vorbă cu ei. Intervenţia pompierilor a fost una corectă, a transmis preşedintele. 27 de pacienţi sunt internaţi în spitalele dn Capitală, trei în stare gravă.

Pompierii răniţi în explozia de la Crevedia şi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca au primit o vizită neaşteptată. Klaus Iohannis a mers personal să îi vadă şi să stea de vorbă cu ei după momentele de coşmar prin care au trecut sâmbătă seara. 

13 dintre victimele de la Crevedia sunt internate la Spitalul Floreasca. Două dintre ele, în stare critică. În acest moment, în starea cea mai gravă este  pacientul internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Bagdasar Arseni. 27 de oameni sunt în prezent internaţi după tragedia de la Crevedia. 12 dintre victime au fost transferate în străinătate, la spitale din Italia, Austria, Belgia, Germania sau Norvegia.  

În timpul vizitei, Klaus Iohannis a avut parte şi de un mic incident. Ruda unui pacient internat la Floreasca a acuzat că nu a putut să îşi viziteze mama pentru că şeful statului a fost prezent la spital.

În ce priveşte spitalele de mari arşi, promise după tragedia de la Colectiv, Iohannis spune că progrese s-au făcut, însă este posibil ca promisiunile autorităţilor să fi fost prea mari.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt