Ionuţ Stroe, PNL, comparaţie între mandatele lui Nicuşor Dan şi Daniel Băluţă: Nicuşor a lăsat Parcul Tineretului în paragină, parcurile administrate de Băluţă sunt îngrijite şi arată foarte bine

Ionuţ Stroe, PNL, comparaţie între mandatele lui Nicuşor Dan şi Daniel Băluţă: Nicuşor a lăsat Parcul Tineretului în paragină, parcurile administrate de Băluţă sunt îngrijite şi arată foarte bine

Ionuţ Stroe, preşedintele PNL Sector 4, a făcut o serie de acuzaţii la adresa lui Nicuşor Dan. Parcul Tineretului este lăsat paragină şi este administrată dezastruos prin Primăria Generală!  Asta în timp ce Daniel Băluţă a construit de la 0 Parcul Tudor Arghezi, lăudat de toţi bucureştenii”. El face comparaţie între mandatele lui Nicuşor Dan şi Daniel Băluţă.

Ionuţ Stroe, preşedintele PNL Sector 4, susţine că Nicuşor Dan a lăsat Parcul Tineretului să se dărame, în timp ce Orăşelul Copiilor şi Lumea Copiilor, administrate de Daniel Băluţă, sunt îngrijite şi arată bine.

“Am fost ieri în Tineretului, alături de Cătălin Cârstoiu, pentru a discuta cu cetăţenii din sector. Ce am văzut şi ce ne-au spus şi oamenii nemulţumiţi care stau în proximitatea Parcului Tineretului şi vin des in parc? Trotuarele de lângă lac sunt într-o stare foarte proastă, un real pericol pentru copii, mult moloz rămas de la lucrări recente, mai ales pe spaţiile verzi, fântânile sunt în paragină şi nu funcţionează de ani de zile, iarba nu este tăiată, spaţiile verzi sunt invadate de buruieni, băncile sunt neîngrijite, rupte, inconfortabile şi prea joase.

Mai exact, Nicuşor Dan a lăsat Parcul Tineretului să se dărame, în timp ce, iată, la o aruncătură de băţ, în Lumea Copiilor şi Orăşelul Copiilor, administrate de Daniel Băluţă, lucrurile arată complet altfel: parcuri frumoase şi îngrijite. Ba mai mult, Daniel Băluţă a reuşit să construiască în sectorul 4 de la 0 Parcul Tudor Arghezi, care arată foarte bine”, a scris Stroe pe Facebook.

Ionuţ Stroe: Nicuşor Dan a lăsat Parcul Tineretului în paragină, parcurile administrate de Primăria Sectorului 4 sunt îngrijite şi arată foarte bine

“Ba mai mult, Daniel Băluţă a reuşit să construiască în sectorul 4 de la 0 Parcul Tudor Arghezi, care arată foarte bine! Vă las fotografii pentru a vă convinge de ce însemnă un parc lăudat de toţi bucureştenii, parcul Tudor Arghezi.

Bucureştiul are o soluţie, după 9 iunie Cătălin Cîrstoiu va vindeca acest oraş! Şi în final, şi Parcul Tineretului va arata ca un loc unde să îţi facă plăcere să te plimbi. Este promisiunea lui Cătălin Cîrstoiu, pe care sunt sigur că o va ţine!”, mai scrie Ionuţ Stroe.

Afla mai multe desprenicuşor danpnlbaluţă
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt