Irinel Columbeanu: Irina mi-a trimis bani din America

Irinel Columbeanu: Irina mi-a trimis bani din America

S-a retras la un centrul de seniori şi spune că se simte foarte bine. Este vizitat de puţini prieteni, are suportul fiicei, Irina, şi al fostei soţii, Monica, şi se pregăteşte să scrie o nouă carte.

Irinel Columbeanu a venit în premieră într-un studio de televiziune la Cristi Brancu, în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV. Fostul milionar a povestit că a primit cel mai aşteptat ajutor şi cel mai mare suport din partea fiicei lui, Irina, care locuieşte acum în America. ,M-a impresionat că Irina mi-a trimis nişte bani, a ţinut să îmi trimită, este un copil extraordinar. Nu m-am sfătuit cu Irina şi cu Monica despre mutarea la casa de seniori, doar le-am anunţat, le-am trimis poze, Irina ştia locul de când tatăl meu locuia acolo. Monica mi-a transmis că mă susţine şi se bucură de decizia mea, pe care o consideră corectă şi benefică pentru mine.”

Dar de unde a plecat ideea de a renunta la locuinţa dintr-un cartier rezidenţial din nordul Capitei pentru a se mută într-un centru de seniori? ,,Ideea mi-a venit deoarece situaţia mea a fost aşa. Acolo unde am locuit până în prezent, locuind singur, m-am gândit că dacă mi se înrăutateste starea fizică, nu avea nimeni cum să mă îngrijească, nu putea să facă nimic din ceea ce trebuia făcut pentru un om la nevoie. Şi, beneficiind de experienţa anterioară a faptului că l-am vizitat pe tata, am luat legătura cu domnul Casian şi am hotărât să mă institutionalizez aici”, i-a spus Irinel Columbeanu lui Cristi Brancu.

Printre cei care i-au trecut pragul în centrul de seniori s-a aflat şi câteva doamne. ,,M-au vizitat prietenii apropiaţi, fosta mea iubita Oana a venit să mă vadă. Îl legătură cu ceilalţi aş preferă să nu le dau numele. Am citit comentariile de pe internet, nu toată lumea consideră aşa, însă ţin să le spun celor preocupaţi de soarta mea că mă simt foarte bine la căminul domnului Casian şi am de gând să rămân aici cât s-o putea.”

Irinel Columbeanu merge mai departe, însă are nevoie de ajutorul prietenilor. La Exclusiv VIP el a vorbit despre starea lui materială din prezent. ,,Nu stau bine financiar, am mai avut tentative de revitaliza din vechile afaceri, dar nu au fost încununate de succes. Ar fi trebuit să mă abţin de la multe cheltuieli făcute, însă nu regret. Aşa a vrut Dumnezeu pentru mine.”

Fostul milionar nu stă nici cu sănătatea mai bine. ,,Am făcut un AVC în 2001, am mai avut apoi probleme, am fost internat la Elias, mi s-a pus un stent pe carotidă. Acum mă simt foarte bine iar medicii nu îmi dau voie să mănânc dulciuri. Alcoolul este exclus, dar nu simt niciun regret.

Irinel Columbeanu rămâne, şi la bătrâneţe, un bărbat atrăgător.  ,,Există tentative de contact din partea tinerelor doamne, nu numai din România, ci chiar şi din Los Angeles. Domnul Casian a fost alături de mine când m-a invitat o doamnă la Târgovişte, la dânsa acasă. Mă invita să locuiesc la ea pentru o perioadă mai lungă de timp. Se gândea chiar şi la căsătorie.”

Însă există şi o persoană care pare interesantă pentru Irinel.  ,,Este o doamnă care şi-a manifestat dorinţa să mă viziteze acolo şi o cheamă Anne-Marie.”

La casa de seniori Irinel Columbeanu are parte de îngrijiri speciale, face şedinţe de kinetoterapie şi vorbeşte cu colegii lui. ,,Nu am ajuns aşa de rău pentru că eu mă simt foarte bine şi voi sta acolo sper cât mai mult. În rest, eu socializez cu ceilalţi colegi şi mi-am dat seama că toată lumea este foarte bine îngrijită şi nimeni nu este luat peste picior.

În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, în exclusivitate, Irinel Columbeanu a abordat şi subiecte tabu. ,,Nu m-am gândit niciodată la sinucidere, consider că e o miselie, nu ai voie să iei viaţa nimănui, nici pe a ta însuţi. Acest gând nu m-a traversat niciodată.

Întreagă intervenţie a lui irinel Columbeanu poate şi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=qkQPdbknYgs

 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt