Italia se confruntă cu furtuni,grindină şi incendii

Italia se confruntă cu furtuni,grindină şi incendii

Vremea extremă continuă să facă ravagii în întreaga lume! În timp ce ţări precum Germania, Olanda sau Luxemburg se luptă inundaţiile , în SUA, 2 state au fost măturate de viituri puternice. În Italia, după incendiul izbucnit în Sardinia, furtuna şi grindina au produs pagube considerabile într-o altă zonă a ţării.

Ploaia şi grindina care s-au năpustit asupra nordului Italiei, au pus în pericol mai mulţi şoferi aflaţi pe o autostradă între Parma şi Piacenza. Speriaţi de furia naturii, oamenii au oprit maşinile şi au asteptat ca vremea rea să treacă.

În Sardinia, aproximativ 20.000 de hectare de teren au fost distruse şi sute de oameni au fost nevoiţi să îşi părăseasă locuinţele în urma incendiilor de vegetaţie.

Vremea rea a pus stăpânire şi pe două state din SUA. În Arizona, doi oameni au fsot salvaţi de un elicopter după ce au rămas blocaţi pe un autobuz, unde se refugiaseră din calea viiturii.

Şi China trece printr-o perioadă dificilă. După taifunul care a afectat mai multe provincii, locuitorii unui oraş din nord-vestul ţării au fost nevoiţi să se adăpostească de o furtună de nisip care a înghiţit localitatea în doar câteva minute.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt