Jandarmeria i-a controlat pe copiii veniţi la meciul Dinamo şi Petrolul. ”A trebuit să le explic că până la 14 ani nu au buletin”

Jandarmeria i-a controlat pe copiii veniţi la meciul Dinamo şi Petrolul. ”A trebuit să le explic că până la 14 ani nu au buletin”

Dezvăluire incredibilă făcută de Andrei Nicolescu. Administratorul special de la Dinamo a declarată că Jandarmeria i-a controlat pe copiii prezenţi la meciul dintre Dinamo şi Petrolul, pentru a vedea dacă au în regulă CNP-ul.

Andrei Nicolescu a trebuit să meargă să le explice forţelor de ordine că cei mici nu au buletin, avânt în vedere că nu au împlinit 14 ani, dând de înţeles că jandarmii nu aveau habar de acest aspect.

Jandameria îţi poate impune anumite lucruri. Ieri a venit să controleze CNP-urile copiilor şi m-am dus să vorbesc la intrare, să lămurim că nu au buletin copiii până în 14 ani. Au venit şi pe lângă listele pe care le-au făcut, stăteau să vadă CNP-ul fiecărui copil în parte.

Au înţeles că trebuie să ia numele şi CNP-ul însoţitorului, să verifice copiii şi după să le ofere accesul. Este puţin de râs, dar reflectă şi modul foarte strict şi primitiv în care Jandarmeria acţionează uneori. Erau nişte prichindei, îmi ajungeau până la mijloc şi voiau să îi verifice punctual, a spus Nicolescu, conform Fanatik.

Afla mai multe despredinamocopii
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt