Jandarmeriţă prinsă cu droguri în poşetă

Jandarmeriţă prinsă cu droguri în poşetă

Este anchetă la Jandarmeria Română după ce o angajată a fost prinsă cu droguri în geantă. Femeia a fost oprită în trafic şi controlată în timp ce se întorcea de la o petrecere, iar poliţiştii au găsit în geanta ei mai multe plicuţele cu un praf alb, dar şi o hârtie rulată care se foloseşte, în general, pentru prizarea cocainei.

Jandarmeria Română a început acum anchetă internă şi, în acelaşi timp, îi oferă femeii consiliere psihologică.

Surse din anchetă spun că poliţiştii Secţiei 18 din Bucureşti au oprit un taxi pentru un simplu control de rutină. În el se aflau o femeie şi un bărbat. Asupra femeii, în geanta ei au fost găsite mai multe plicuri cu o substanţă albă iar poliţiştii cred că este vorba de droguri.

Femeia este angajat al Ministerului de Interne. În urmă cu câteva luni a fost chiar purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.De altfel, a încercat chiar să-i intimideze pe poliţişti declinând funcţia pe care o are. 

În geanta femeii a fost găsită şi o foaie rulată care se foloseşte pentru prizarea drogurilor. Toate obiectele găsite în geanta Andreei Bumbac au fost confiscate. Femeia nu a fost însă testată cu drugtestul, pentru că legea nu prevede acest lucru. Testarea nu a avut loc nici a doua zi atunci când a mers la unitatea militară. 

Jandarmeriţa a avut partea de consiliere psihologică după ce a fost prinsă de poliţişti. Imediat după a intrat în concediu de odihnă şi şi-a şters toate conturile pe care le are pe reţelele de socializare.

Ministerul Afacerilor Interne vrea să introducă  obligativitatea testării atât la  angajare  cît şi peridodic după aceea. 

Andreea Bumbac a terminat Academia de Poliţie în 2022 şi lucrează de aproape un an la Brigada Specială de Intervenţi a Jandarmerie Române pe postul de jurist. A fost purtător de cuvânt timp de trei luni. Surse din anchetă spun că tatăl ei a fost ofiţer în armată. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt