Jazz in the park, o mare familie

Jazz in the park, o mare familie
foto: happ.ro

Festivalul Jazz in the Park de la Cluj-Napoca nu este doar despre muzică. Este despre familie, relaxare şi distracţie, spun organizatorii. Este despre prietenie, creativitate şi chiar învăţare de lucruri noi. Iar cei peste 15.000 de oameni care au participat în a doua zi a evenimentului s-au arătat încântaţi de această transformare.

Jazz in the Park este o mare familie. O spun nu doar organizatorii, ci şi participanţii la festival. Iar acest lucru a fost demonstrat cu prisosinţă la ediţia din acest an. Oamenii spun că nu doar concertele de pe scenă i-au atras la festival, ci şi zonele de activităţi şi relaxare pregătite de organizatori. Iar atelierele în care s-au dat lecţii de cântat la diferite instrumente muzicale au fost unele dintre cele mai căutate.

Alt atelier căutat de participanţii la Jazz in the Park a fost cel gastronomic. Cea mai tare experienţă culinară a fost cea în care au învăţat să facă pizza sub îndrumarea unui specialist. În ultima zi de festival pe scenă au urcat, printre alţii, Jazz Quarters Trio, Kevin Saura Group sau Takuya Kuroda. Tot atunci, pe scena principală, se anunţă şi câştigătorii Jazz in the Park Competition. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt