Jose Mourinho, adversarul României în ultimul meci al naţionalei lui Hagi şi Iordănescu. ”De ce Jose?”

Jose Mourinho, adversarul României în ultimul meci al naţionalei lui Hagi şi Iordănescu. ”De ce Jose?”

Rămas fără echipă după despărţirea de AS Roma, Jose Mourinho va fi pe bancă la un meci al României, anunţă Primasport.ro.

Concret, pe 25 mai 2024 va avea loc partida de retragere a Generaţiei de Aur. Naţionala României va evolua împotriva unei selecţionate a vedetelor internaţionale, care îl va avea pe bancă pe Jose Mourinho.

Anunţul a fost făcut de Gică Popescu, care a mai spus că la finalul lunii vor începe să fie anunţati şi componenţii selecţionatei vedetelor internaţionale.

”Nu Guardiola, nu poate. Am vorbit cu Mourinho şi cred că echipa stelelor va fi antrenată de el. Până nu avem contractul semnat, nu pot să spun. 

Vom începe la finalul lunii să anunţăm şi să facem promo cu jucătorii care vor veni, din echipa cealaltă. Surprize frumoase, întotdeauna am adus jucători de gală aici.

De ce Jose? Pentru că e Jose. L-am avut antrenor la Barcelona când am câştigat trei trofee şi era secundul lui Sir Bobby Robson. E un prieten al nostru, al românilor, iubeşte Bucureştiul, vine cu plăcere în România de fiecare dată când este chemat.

Recunosc că prin intermediul lui Giovanni am reuşit să-l contactăm”, a spus Gică Popescu, conform Digisport.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt