Judecător din Suceava, mână în mână cu traficanţii de droguri

Judecător din Suceava, mână în mână cu traficanţii de droguri

Operaţiune de amploare în toată ţara. Sunt vizaţi din nou traficanţii de droguri. Caracatiţa dealerilor are de această dată rădăcini şi în instituţiile de stat. În Suceava, o judecătoare a fost reţinută pentru că îi găzduia în propria casă pe traficanţii de droguri şi le spunea cum să se ferească de autorităţi. În Timişoara poliţiştii au confiscat peste un kilogram de droguri, iar în Mamarumeş un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni de un pompier drogat. 

O fetiţă de doar opt ani din Maramureş a trecut prin momente de groază. Tocmai ce terminase şcoala şi se îndrepta spre casă. Traversa regulamentar pe trecerea de pietoni când un şofer a lovit-o din plin.
Tatăl fetei a insistat ca şoferul să fie testat cu drugtestul. El spune că bărbatul, pompier de meserie, se comporta ciudat şi circula cu viteză în jurul şcolii. Poliţiştii spun că pompierul de 24 de ani consuma canabis înainte să se urce la volan.
 
Pompierul a fost dus la Spitalul Judeţean unde i s-au recoltat şi probe de sânge. Bărbatul de 24 de ani lucrează de opt luni la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
 
În Suceava o judecătoare a fost reţinută după ce s-a descoperit că era mână în mână cu traficanţii de droguri. Împreună cu ea a fost reţinut şi un traficant de droguri. 
În Timişoara ofiţerii de la Combaterea Crimei Organizate au găsit într-o maşină oprită în trafic mai multe droguri pregătite de vânzare. Şase oameni au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. 
 
Gruparea ar fi funcţionat de mai bine de 10 luni, iar traficanţii ar fi vândut droguri pe strada, în zonele pe care le frecventau mulţi tineri. Specialiştii antidrog spun că vârsta consumatorilor de droguri a scăzut la 10-11 ani. 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt