Kate Middleton a cântat la pian în public

Kate Middleton a cântat la pian în public

Kate Middleton, viitoare regină a Marii Britanii, a oferit în premieră un moment artistic de excepţie. A cântat în public la pian. Într-un concert organizat în Catedrala Westminster, ducesa de Cambridge l-a acompaniat pe Tom Walker în timpul unei melodii emoţionante.

Cunoscută pentru prezenţa sa discretă în lumina reflectoarelor, Kate Middleton, soţia moştenitorului coroanei
regale a Marii Britanii, a luat prin suprindere întreaga audienţă la concertul pe care ducii de Cambridge îl
organizează anual în Londra. În noaptea de Ajun, aceasta a lăsat în urmă orice urmă de trac şi a cântat la pian în faţa invitaţilor prezenţi la eveniment. Kate l-a acompaniat pe cântăreţul britanic Tom Walker în timpul melodiei "Pentru cei care nu pot fi aici", un tribut adus victimele pandemiei.

Ducesa de Cambridge a învăţat să cânte la pian încă din copilărie. Şi-a redescoperit pasiunea pentru muzică în timpul pandemiei, iar acum a arătat întregii lumi o probă de măiestrie artistică.

Alături de ducesă, tot timpul s-a aflat prinţul William. Moştenitorul tronului britanic a fost însă complet eclipsat de soţie. Până şi ţinuta ducesei, un palton roşu plin de rafinament care a surprins perfect spiritul sărbătoilor, a smuls laudele criticilor de profil. Concertul de la Westminster Abbey a fost presărat şi de intervenţiile unor nume grele din showbizzul britanic, precum Leona Lewis şi Ellie Goulding

Influenţa în creştere în cadrul familiei regale a ducesei de Cambrige era remarcată de presă încă de acum 2
săptămâni. Atunci avea loc o altă premieră. Pentru prima dată, tradiţionala fotografie de Crăciun a cuplului princiar nu a avut o tematică hiberală. Imaginea oferită publicului larg îi suprinde pe prinţul William şi Kate, alături de cei trei copii ai lor, în timpul unei vacanţe de vară din Iordania.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt