Kira Hagi, debut la Teatrul Naţional în aplauzele tatălui său, Gheorghe Hagi

Kira Hagi, debut la Teatrul Naţional în aplauzele tatălui său, Gheorghe Hagi

Imagini exclusive în emisiunea lui Cristi Brancu

Emoţii, lacrimi de bucurie şi mândria fără margini a unui părinte care şi-a urmărit fiica la debutul pe scena Nationalului bucureştean. Gheorghe Hagi a fost în această seară spectator la primul rol jucat de fiica lui, Kira, pe scândura Teatrului Naţional.

Kira a jucat, alături de Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, în piesa Sistemul perfect, în regia lui Toma Enache. O echipă Exclusiv VIP a fost în sală iar în direct, în emisiunea prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, Aurelian Temişan şi Monica Davidescu au povestit despre o experienţă memorabilă.

,,A fost un moment de mare emoţie. La finalul piesei marele Gheorghe Hagi a urcat pe scenă la invitaţia regizorului iar Kira, de fericire, a izbucnit în lacrimi.” Alături de Gheorghe Hagi, venit special din cantonamentul echipei de la Constanţa, s-a aflat şi soţia acestuia.

La debut, Kira Hagi i-a mai avut pe scenă în postura de parteneri pe marii actori Silviu Biriş şi Ovidiu Cuncea. În ediţia Exclusiv VIP telespectatorii au putut urmări în exclusivitate imaginile emoţionante de la debutul Kirei Hagi pe scena Teatrului Naţional, sub privirile mândre ale părinţilor ei. 

 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt