L-a lovit şi l-a lăsat să moară

L-a lovit şi l-a lăsat să moară

Nepotul l-a lovit cu maşina, şi, în loc să-l ducă la spital l-a dus acasă şi l-a lăsat să agonizeze până la moarte! Este un caz terifiant care a avut loc într-o localitate din Suceava. Victima este un bărbat de 50 de ani, care a fost descoperit în casă, de vecini, după două zile de la accident.

Accidentul a avut loc în localitatea Ostra, din Suceava, în seara de 5 ianuarie. Bărbatul de 50 de ani mergea pe marginea drumului şi, la un moment dat, a fost lovit în plin de un autoturism.

Înainte de accidentul, care avea să-i fie fatal, victima fusese la un bar din apropierea casei sale. Vecinii susţin că, deşi aceasta obişnuia să consume alcool, în seara tragediei era cât se poate de lucid.

Victima locuia singură într-o casă modestă, iar consătenii spun că era un om liniştit şi muncitor. Îşi câştiga existenţa lucrând cu ziua prin sat. Era priceput, iar vecinii îl apreciau foarte mult. Nepotul victimei se află acum în arest preventiv. Pe lângă faptul că şi-a lovit unchiul cu maşina şi apoi l-a părăsit în casă, în agonie, poliţiştii au aflat că tânărul de 21 de ani încerca să şteargă toate urmele care duceau spre el.

Sătenii cred că şoferul va scăpa de închisoare, dat fiind gradul de rudenie dintre acesta şi victimă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt