La exact un an de la lansarea în România, SkyShowtime se scumpeşte. Cât mai costă abonamentele la platformele de streaming în România

La exact un an de la lansarea în România, SkyShowtime se scumpeşte. Cât mai costă abonamentele la platformele de streaming în România

Serviciul de streaming SkyShowtime, cel mai nou din Europa, lansat cu un an în urmă în România, operează schimbări în zona de tarifare. Lansează un nou abonament, cu reclame, dar îl scumpeşte pe cel standard, care va fi redenumit „Standard Plus”. Totul din luna aprilie.

Abonamentul SkyShowtime Standard cu reclame va costa 3,99 de euro, atât cât este şi în prezent cel fără reclame. Acest abonament va fi disponibil din 23 aprilie. Standard cu reclame, pe un an, va fi 30,99 de euro, conform Pagina de Media.

Abonamentul SkyShowtime Plus, fără reclame, se va scumpi însă de la 3,99 de euro, la 5,99 de euro, tot din 23 aprilie. Standard Plus pe un an va fi 46,99 de euro. 

SkyShowtime devine primul mare serviciu de streaming care aduce în România varianta de abonament cu reclame, o opţiune testată şi de Netflix sau Disney+ în mai multe ţări.

Noul tip de abonament va fi disponibil consumatorilor din toate cele peste 20 de pieţe ale SkyShowtime începând cu 23 aprilie 2024, mai nunţă compania într-un comunicat.

Cât mai costă abonamentele la platformele de streaming în România:

    Netflix are trei variante de abonamente disponibile în România: 4,99 de euro, 9,99 de euro şi 11,99 de euro pe lună.

    HBO Max are o singură variantă de abonament, de 4,99 de euro.
    
    Disney+ are şi el o singură variantă de abonament, la preţul de 36,99 de lei. (în jur de 7 euro).

Serviciul de streaming SkyShowtime, cel mai nou din Europa, a fost lansat în februarie anul trecut în România, alături de Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia şi Slovacia.

Prin această lansare multi-teritorală, numărul de pieţe în care serviciul de streaming este disponibil a ajuns atunci la 20.

Afla mai multe despreskyshowtimeabonament
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt