La un pas să fie violată în staţia de tramvai

La un pas să fie violată în staţia de tramvai

Scene ireale într-o staţie de transport în comun din Iaşi. Un individ a încercat să violeze o femeie care aştepta tramvaiul, să se ducă acasă. Era aproape dezbrăcat în momentul atacului, spun martorii. Nu a reuşit şi a dispărut, iar acum este căutat de poliţişti. Vă avertizez, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Totul s-a întâmplat în jurul orei 1, într-o staţie de tramvai din cartierul ieşean Nicolina. Din senin, individul s-a năpustit asupra femeii şi a încercat să o violeze. Norocul a făcut ca un bărbat care se afla în parcul din apropiere să o audă ţipând. Fără să stea pe gânduri, omul l-a pus pe fugă pe agresor. Până să intervină, individul a reuşit să-i ia însă femeii şi banii pe care îi avea la ea, 200 de lei. 

Un prieten al salvatorului a sunat la Poliţie, iar agenţii au ajuns în 10 minute şi au început cercetările. Bărbatul care a intervenit spune că îl cunoaşte din vedere pe agresor, iar individul nu ar fi la prima tentativă. Medicii de la ambulanţă i-au acordat femeii primul ajutor, după care au transportat-o la Spitalul Sfântul Spiridon. 

Pentru ieşeni, păţania femeii de 45 de ani este ca un avertisment. Ei spun că nu se mai simt în siguranţă noaptea, în oraş. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tentativă de viol.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt