La volan, sub influenţa drogurilor

La volan, sub influenţa drogurilor

Numărul şoferilor prinşi drogaţi la volan creşte de la o zi la alta! O tânără din Olt şi un bărbat din Neamţ au fost prinşi conducând sub inflenţa substanţelor interzise în judeţul Argeş. Poliţiştii au declanşat operaţiunea ,,Blocada”, o acţiune amplă de prindere a şoferilor beţi şi drogaţi. Astfel de acţiuni vor fi făcute tot mai des pentru prevenirea accidentelor, precum a fost cel din staţiunea 2 Mai

Şoferiţa de 20 de ani a fost oprită în trafic pe DN 65 Pitesti - Slatina. A fost testată cu aparatul DrugTest, iar  rezultatul a ieşit pozitiv la cocaină. Autorităţiile au dus-o la sediul Poliţiei Argeş pentru audieri.
Tânăra nu a fost singura prinsă conducând sub influenţa substanţelor interzise. Tot în Argeş, poliţiştii au mai găsit  un alt şofer de 38 de ani din judeţul Neamţ care mergea pe drumul dintre Piteşti şi Braşov. El a fost oprit la Dâmbovicioara, testat, iar rezultatul a fost unul  pozitiv. 
Ambilor şoferi li s-au reţinut permisele .Au fost duşi la spitale pentru recoltarea de probe biologice  pentru a confirma prin analize de laborator prezenţa substanţelor psihoactive în organism.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt