Last minute vs Early booking, Sfaturi de la specialişti

Last minute vs Early booking, Sfaturi de la specialişti

Pentru unii dintre noi, concediul s-a încheiat deja şi începem să ne gândim unde vom merge în vacanţa de iarnă. Sau poate încercăm să mai rupem câteva zile libere cât încă este cald şi nu a venit toamna. Alegerea următoarei destinaţii de vacanţă nu este niciodată uşoară. 

Invitat la FOCUS, consultantul în turism Traian Bădulescu, ne-a arătat cum putem face rezervări în mod profesionist şi să nu ne trezim cu surprize neplăcute atunci când ajungem la locul de cazare rezervat. ,,Cel mai bine este să apelăm la early-booking atunci când se poate. Aşa ai siguranţa siguranţa vacanţei şi hotelului favorit rezervat din timp, plus că beneficiezi de o reducere consistentă care poate ajunge la 40%-50%, iar media este la 25%-30%. Cei care au rezervat din sistemul early-booking pentru acest sezon estival au reuşit să acopere rata inflaţiei şi scumpurile", a precizat Traian Bădulescu.

Referitor la care sunt avantajele şi dezavantajele, consultantul în turism a declarat că ,,dacă ne alegem singuri vacanţele este bine să o facem pentru destinaţii apropiate şi nu pentru un pachet turistic. Le recomandat turiştilor să achiziţioneze pachete turistice prin agenţiile de turism deoarece pachetele sunt asigurate în caz de insolvenţă sau faliment. Consultantul în turism cunoaşte foarte bine destinaţia şi ştie să îi recomandate turistului cea mai bună opţiune în funcţie de tipicul turistului, plus că turistul beneficiază de consultanţă permantentă."

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt