Litoralul, plin de Sfânta Maria

Litoralul, plin de Sfânta Maria

Minivacanţa de Sfânta Maria aglomerează litoralul la cote maxime. Peste 100.000 de oameni sunt aşteptaţi să ajungă acolo. Turiştii  au noroc şi de vreme bună. Meteorologii anunţă zile cu soare şi temperaturi sub 30 de grade Celsius. Iar apa mării va fi  numai bună pentru bălăceală.  
Jumătatea lunii august este cea mai aglomerată perioadă din sezonul estival pe litoralul nostru. Pentru mulţi români aceasta este perioada tradiţională de concedii.
Iar faptul că de Adormirea Maicii Domnului, în zilele de luni şi marţi, 14 si 15 august, nu se lucrează, va aglomera şi mai mult staţiunile de la Marea Neagră. În aceste condiţii, la nivelul întregului litoral,  gradul de ocupare va depăşi 90%.
Se mai găsesc camere disponibile în unele unităţi de cazare de pe litoral, unde preţurile pornesc de la 24 lei/ noapte la un hotel de 3 stele şi de la 430 lei/noapte la un hotel de 4 stele.
În ceea ce priveşte staţiunile cele mai căutate, Mamaia şi Eforie Nord îşi dispută primul loc în preferinţele turiştilor care şi-au rezervat sejururi pentru această perioadă, pe locul trei în top fiind staţiunea Neptun.
 
Pentru minivancanţa de Sfânta Maria, CFR Călători a anunţat că va suplimenta numărul trenurilor care merg în destinaţiile preferate de români

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt