Locuri de muncă pentru studenţi

Locuri de muncă pentru studenţi

Zeci de companii încearcă să îşi recruteze viitorii angajaţi încă din facultate. Ofertele aduc şi bani, dar şi alte beneficii, de la pachete medicale până la şedinţe de masaj. Unii candidaţi au răbdare, sunt dispuşi să înceapă cu intership-uri şi job-uri part time, alţii însă cer salarii peste media din România, chiar dacă nu au experienţă. 

El este Vlăduţ Ştefan, face parte din aşa numita Generaţie Z şi, fără dubiu, se încadrează în rândul tinerilor care consideră că salariul e un criteriu decisiv în alegerea unui loc de muncă. Vlăduţ este student în primul an la Educţie Fizică şi Sport. A venit să îşi caute de muncă la târgul de joburi de la Galaţi, dar spune că nu are timp de stagii de practică şi nici nu vrea să lucreze part-time,

Târgul de stagii de practică şi job-uri organizat pentru studenţii Universităţii Dunîrea Galaţi a reuşit să strângă peste 30 de companii, care au venit cu oferte pentru studenţi. Cei mai mulţi oferă stagii de practică plătite, dar şi job-uri cu program redus. Obiectivul - selectarea şi formarea viitorilor angajaţi full time.

Unii angajatorii oferă jumătate din valoarea salariului minim, dar sunt şi situaţii în care salariul este direct proporţional cu performanţa.  Cosmina urmează o facultate tehnică, e studentă în anul doi şi pare că este exact ce caută companiile. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt