Lovitură grea pentru tricolori. Moruţan va rata EURO după o accidentare groaznică

Lovitură grea pentru tricolori. Moruţan va rata EURO după o accidentare groaznică

După ce Chiricheş şi Puşcaş s-au accidentat şi au şanse minime să evolueze la EURO, acum a venit rândul unui alt tricolor.

Olimpiu Moruţan a aterizat greşit, în duelul dintre Ankaragucu şi Besiktas, moment în care echipa medicală a intrat rapid pe gazon. 

Internaţionalul român a ieşit pe targă de pe teren, iar diagnosticul staffului medical este unul necruţător: ruptură a ligamentului lui Ahile, ceea ce înseamnă că atacantul lui Iordănescu va rata turneul final.

Mai mult decât atât, internaţionalul român ar putea reveni pe gazon abia în 2025!

”Din păcate, Olimpiu are ruptură a tendonului lui Ahile, o accidentare cumplită care foarte probabil îl va face indisponibil pentru 7-8 luni. E o veste tare grea pentru Edi, mai ales că Moruţan juca meci de meci, cu evoluţii consistente, în campionatul Turciei. Iar aportul lui în preliminarii a fost unul considerabil, în momente-cheie. Un jucător valoros pe care România îl pierde atât de aproape de EURO 2024… E greu, e mare păcat!”, este dezvăluirea făcută de Prosport.

Cotat la 4 milioane de euro pe Transfermarkt, Olimpiu Moruţan devenise un om important în angrenajul naţionalei. Din 2023 încoace, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a jucat de 10 ori pentru România.

Afla mai multe despreeuro 2024romaniaolimpiu morutan
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt