Lucian Bode, la Focşani: Moldova se dezvoltă pentru că PNL a jucat cartea investiţiilor cu infuzie de bani europeni. Nu este uşor să fim aici fără Cătălin Toma

Lucian Bode, la Focşani: Moldova se dezvoltă pentru că PNL a  jucat cartea investiţiilor cu infuzie de bani europeni. Nu este uşor să fim aici fără Cătălin Toma

Lucian Bode a fost prezent, sâmbătă, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Vrancea. El a transmis un mesaj pentru liberalii din Vrancea: Aveţi de dus această moştenire autentică a liberalismului. Cred ca sunteţi in măsura să o duceţi într-o nouă etapă şi sunt convins că asta şi-ar fi dorit Cătălin”.

Lucian Bode a subliniat absenţa lui Cătălin Toma, decedat în Februarie.

„Nu este uşor să fim aici fără Cătălin Toma. Filiala Vrancea este astăzi o filială puternică datoria lui si tot datorită lui, supremaţia PSD  a fost detronată. Aveţi de dus aceasta moştenire autentică a liberalismului. Cred ca sunteţi in măsura să o duceţi într-o nouă etapă şi sunt convins că asta şi-ar fi dorit Cătălin”.

Lucian Bode: Liberalii au reuşit să imprime un stil administrativ orientat către cetăţean

„Un om de administraţie tânăr, antreprenor, cu suflet mare, cu viziune liberală, care îşi doreşte să schimbe in bine viaţa societăţii, este soluţia pentru orice om normal. Liberalii au reuşit sa imprime un stil administrativ orientat către cetăţean. Este singurul mod in care dezvoltam durabil o comunitate. Motorul dezvoltării va fi pornit de liberali cu un antreprenor in fruntea administraţiei din Focşani, calităţi dovedite in mulţi ani de succes avuţi in spate”, spune Bode.

„Moldova este intr-un proiect de dezvoltare, cu proiecte mari de infrastructura, avem, A7 care se va demara. Lucrurile merg bine si speram ca acest obiectiv, A7, care va lega Siretul de Bucureşti sa fie finalizata de o Guvernare liberala. Moldova se dezvolta pentru ca noi am jucat aceasta carte a investiţiilor cu infuzie de bani europeni”, adaugă Lucian Bode.

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal Lucian Bode a cerut membrilor PNL să trateze cu maximă responsabilitate şi seriozitate alegerile locale şi a precizat că având un scor bun la alegerile din 9 iunie PNL îşi poate propune câştigarea alegerilor prezidenţiale prin Nicolae Ciucă.

 

Afla mai multe desprepnlvranceaciucă
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt