Mbappé a anunţat că o va părăsi la vară pe PSG. Mai vine telefonul de la Macron?

Mbappé a anunţat că o va părăsi la vară pe PSG. Mai vine telefonul de la Macron?

Căpitanul echipei Franţei, Kylian Mbappe, l-a informat pe Nasser Al-Khelaïfi despre intenţia sa de a părăsi Paris-Saint-Germain la finalul sezonului, informează Le Figaro şi L'Equipe.

După luni de incertitudine, Kylian Mbappe i-a anunţat pe conducătorii PSG că a decis să părăsească clubul în această vară. Atacantul şi-a anunţat decizia marţi, la centrul de antrenament de la Poissy, notează L'Equipe. Câştigătorul Cupei Mondiale din 2018 ar fi spus că este sigur de alegerea sa.

Mai mult decât atât, şi cunoscutul jurnalist expert în mercato, Fabrizio Romano, a anunţat că starul francez i-a comunicat preşedintelui de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, că va pleca la finalul acestui sezon de la clubul din Paris.

Acum doi ani, după o discuţie cu Macron, atacantul de 24 de ani a acceptat să rămână la PSG până în 2024. Mbappe i-ar fi promis preşedintelui Franţei că va juca pentru naţionala din Hexagon la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, din postura de jucător al lui PSG.
„Am avut o discuţie prealabilă cu Kylian Mbappe, pur şi simplu pentru a-l sfătui să rămână în Franţa. Când este abordat într-un mod informal şi prietenos, un preşedinte are rolul să îşi apere ţara”, declara atunci Macron.

Mbappe a luat marea decizie şi semnează

Căpitanul echipei Franţei, Kylian Mbappe, va merge la Real Madrid, atunci când contractul său cu Paris Saint-Germain se va încheia la sfârşitul sezonului, au anunţat, sâmbătă, Le Parisien şi ESPN.

Mbappe a declarat anul trecut că nu-şi va prelungi contractul cu formaţia din Ligue 1 atunci când acesta va expira la finalul campaniei 2023-24, ceea ce îi va permite să plece la un alt club ca jucător liber.

Cotidianul francez Le Parisien şi ESPN susţin că atacantul în vârstă de 25 de ani va anunţa săptămâna viitoare un precontract cu echipa de 14 ori campioană a Europei.

Rapoartele de presă din septembrie anul trecut au afirmat că Mbappe a fost de acord să renunţe la bonusuri de fidelitate în valoare de până la 100 de milioane de euro (107,84 milioane de dolari) pentru a părăsi PSG ca jucător liber de contract.

Zvonuri privind plecarea lui Mbappe la Real au fost şi în 2022, dar jucătorul a anunţat o prelungire a contractului cu PSG cu doar câteva săptămâni înainte de deschiderea perioadei de transfer.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt